- Bucatarie: italiană
- Dificultate: usoara


-
Timp preparare5 minute
-
Timp Gătire15 minute
-
Porții2 Persoane
Ingredients
Preparare



Se pregatesc ingredientele necesare pentru aceasta reteta conform mentiunilor din sectiunea Ingrediente



Intr-o oala punem apa pentru a fierbe spaghetele si adaugam peste aceasta uleiul de masline si sarea. Cand apa incepe sa fiarba adaugam si spaghetele. In mod normal acestea se fierb in aproximativ 8 minute



Intr-ul bol separat punem parmezanul pe care il amestecam cu oul



Intr-o tigaie punem bacon-ul (se pune in tigaia rece) si la foc mic gatim pana lasa putina grasime, apoi adaugam piperul si continuam gatirea pana cand se topeste toata grasimea



Se opreste focul la tigaie si se adauga spaghetele fierte direct din oala (nescurse) in tigaie. De aceea este indicat ca ambele sa fie gata in acelasi timp



Se adauga apa din oala in care au fiert spaghetele (aproximativ 60 grame) pentru a opri gatirea bacon-ului pana nu mai sfaraie



Adaugam peste oul cu parmezan si le amestecam bine. Daca este nevoie mai adaugam apa pentru a oferi cremozitate sosului. Apoi pastele sunt gata pentru a fi servite. Dupa gust puteti adauga parmezan ras peste acestea



Sa aveti pofta!
Poate o sa iti placa si
Spaghete carbonara
Ingredients
Follow The Directions



Se pregatesc ingredientele necesare pentru aceasta reteta conform mentiunilor din sectiunea Ingrediente



Intr-o oala punem apa pentru a fierbe spaghetele si adaugam peste aceasta uleiul de masline si sarea. Cand apa incepe sa fiarba adaugam si spaghetele. In mod normal acestea se fierb in aproximativ 8 minute



Intr-ul bol separat punem parmezanul pe care il amestecam cu oul



Intr-o tigaie punem bacon-ul (se pune in tigaia rece) si la foc mic gatim pana lasa putina grasime, apoi adaugam piperul si continuam gatirea pana cand se topeste toata grasimea



Se opreste focul la tigaie si se adauga spaghetele fierte direct din oala (nescurse) in tigaie. De aceea este indicat ca ambele sa fie gata in acelasi timp



Se adauga apa din oala in care au fiert spaghetele (aproximativ 60 grame) pentru a opri gatirea bacon-ului pana nu mai sfaraie



Adaugam peste oul cu parmezan si le amestecam bine. Daca este nevoie mai adaugam apa pentru a oferi cremozitate sosului. Apoi pastele sunt gata pentru a fi servite. Dupa gust puteti adauga parmezan ras peste acestea



Sa aveti pofta!




















































Lasa un comentariu